Velkommen hos Nyt Syn Odense

Hos Nyt Syn Odense får du faglig rådgivning og grundig vejledning af vores optikere, når du skal have nye briller. Vi tager dit syn alvorligt, fordi vi er bevidste om, at ca. 75% af dine sanseindtryk kommer fra øjnene. Vi er faktisk ZEISS-certificerede til at få det bedste ud af det. Det betyder, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, og at vi løbende bliver uddannet og testet i viden om optik og de nyeste produkter. Hos Nyt Syn Odense er vi stolte af vores ZEISS-certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se endnu skarpere og klarere. Så uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, har vi en løsning, der passer til dig.

Kører det ikke for dit syn i mørke?

Kom ind til os og lad os sammen vurdere, om briller med ZEISS DriveSafe-glas kan hjælpe dig, så du kan føle dig tryg i trafikken - både nat og dag. ZEISS DriveSafe fås fra kr. 3.584,-.

Åbningstider

Man-Fre:10:00-18:00
Lørdag:10:00-16:00

Nyt Syn Odense

Gul Gade 205, Rosengårdcentret 5220 Odense SØ
66 15 69 67 odense@nytsyn.dk CVR: 28890729
Allan Christiansen

Allan Christiansen

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Dorte Rasthøj

Dorte Rasthøj

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Stine Andersen

Stine Andersen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Jeg udfører også hjemmesynsprøver.

Annette Mogensen

Annette Mogensen

Optikerværtinde

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Vores optikere i Odense sætter en ære i at have tilfredse kunder

Vores butik har ligget i Rosengårdcentret i Odense siden 1986, og vi er glade for, at mange af vores kunder har fulgt os loyalt gennem årene. Vi sætter en ære i at have glade og tilfredse kunder, som vil anbefale os. Derfor gør vi os meget umage med at finde de brilleløsninger, som passer både til din personlige stil og dit individuelle synsbehov.

Den bedste synsløsning for dig finder vi ved at lave en grundig synsundersøgelse. Her sætter vi god tid af til at måle dit syn, så vi kan finde frem til dine præcise behov. Vi bruger ZEISS i.Profiler, som måler over 1.500 steder på dit øje, og ud fra det genererer en synsprofil, der er helt unik for dig. Tænk på det som et fingeraftryk bare for dit syn.

Efter vores undersøgelse tager vi en snak med dig om, hvad dine behov er. Den bedste synsløsning er nemlig tilpasset dit liv. Derfor hjælper vi dig med at finde ud af, om du skal have briller, kontaktlinser eller begge dele.

I vores briller bruger vi glas i verdensklasse fra den tyske producent ZEISS. Derfor kan vi levere højkvalitets- brilleglas, som er nøjagtigt tilslebet efter dit syn eller f.eks. DriveSafe glas, der kan forbedre dit syn under kørsel i mørke eller dårligt vejr.

Inden for kontaktlinser har vi også et stort udvalg af kvalitetslinser, og om du har behov for briller eller kontaktlinser, finder vi ud af ved en grundig synsundersøgelse. Det vigtigste for os er at finde en synsløsning, der gør din hverdag og livskvalitet bedre.

Som selvstændig optiker i Nyt Syn kæden udvælger vi selv vores brillestel, og vi har mange spændende mærker fra dygtige brilledesignere. Vi synes, du skal have det bedste, og derfor går vi efter kvalitet i vores udvalg. Både når det kommer til materialer og design.

Fordi du skal være helt tilfreds med dine nye briller, står vi selvfølgelig klar med professionel rådgivning om både form og mode. Derudover tilbyder vi også, at du kan låne brillestel med hjem. Så kan du prøve brillerne af derhjemme, inden du træffer den endelige beslutning.

Kom ind og besøg vores optikere i Nyt Syn Odense, hvis dit syn trænger til et eftersyn, eller du bare gerne vil inspireres af den seneste nye brillemode.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BLAC
 • Briller fra Carlottas Village
 • Feb31st
 • Kuno Qvist
 • Lafont
 • Lindberg
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Briller fra monkeyglasses
 • Briller fra Munic
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Silhouette

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen