Velkommen til Nyt Syn Kolding

Hos Nyt Syn Kolding vil vi gøre dig tryg, glad og klogere på dit syn, og vi hjælper dig gerne, hvis du skal have nye briller. Vi vægter fagligheden højt, og derfor begynder vi med grundig synstest, og taler om dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til dig og dine øjne. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nyt Syn Kolding.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Køb briller og få gratis solbriller

Sommeren er her - men ingen sommer er fuldendt uden et par skønne solbriller. Derfor giver jeg en solbrille med i handlen helt gratis, når du køber en komplet brille med ZEISS-glas hos mig. Mine hylder er fyldt med de lækreste brillestel og solbriller - og jeg hjælper gerne med at finde de helt perfekte styles til dig, så du kan blive sommerklar med stil. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Kolding

Østergade 16 6000 Kolding
75507070 Kolding@nytsyn.dk CVR: 42541060

Få en synstest i særklasse

Hos Nyt Syn Kolding tager en synstest lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning.

"Vi tager dit syn alvorligt"

Find butikken i hjertet af Kolding

Du finder os på Østergade 16 - midt i Kolding by. På hylderne har vi et spændende udvalg af luksuriøse brillestel i både klassiske og innovative designs. Jeg udvælger og indkøber selv med stor omhu alle de brillestel, som jeg mener, der passer til mine kunder. Derfor har jeg en hel personlig sammensætning af danske og internationale brands, som du ikke finder andre steder. Lad dig friste af de lækreste styles fra bl.a. Caroline Abram, Entourage of 7 og Ray-Ban.

Vi går op i kvalitet, sundhed, komfort og øget livskvalitet

Hos Nyt Syn Kolding ved vi, at dit syn er vigtigt for din livskvalitet. Faktisk kommer 75% af alt det, du oplever, fra dine øjne. Vi ved derfor, hvor vigtigt et godt syn er, og derfor tager vi os god tid, når du skal have lavet din synsprøve. Med udgangspunkt i en grundig synsprøve kan vi nemlig bedst rådgive dig om, hvilke synsløsninger vi kan tilbyde.

Som en del af vores fokus på kvalitet arbejder vi kun sammen med de bedste leverandører. I vores butik er vi derfor ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi har markedets mest præcise måleudstyr, og at vi løbende uddannes og testes i den nyeste viden om optik. Med vores ZEISS i.Profiler kan vi måle selv de mindste punkter i dit øje, så vi kan lave de mest præcise brilleglas efter dit syns "fingeraftryk".

Når vi undersøger dit syn, kigger vi også efter om dit syn og øjne er ved godt helbred. Vi har også mulighed for at lave et grundigere sundhedstjek. Vi kan dog ikke en stille en diagnose, men finder vi noget, som er unormalt, vil vi altid henvise dig til læge eller øjenlæge.

Efter synsprøven sætter vi tid af til at høre om dine behov i forhold til den synsløsning du ønsker. Hvis du har behov for en synsløsning, finder vi ud af om, du skal have briller, kontaktlinser eller måske en kombination. Det vigtigste er, at du oplever en forbedret livskvalitet og et bedre syn bagefter.

Når de rigtige brilleglas fundet, er det også vigtigt, at vi finder et brillestel, som både giver dig den rigtige komfort, og som matcher din personlige stil. Vi har særligt udvalgte brillestel fra både små designere og store modehuse. Alle sammen i høj kvalitet. Vi står selvfølgelig også klar til at rådgive dig i udvælgelsen, men det er naturligvis dig, der træffer den endelige beslutning. Og du kan naturligvis låne de brillestel, du har udvalgt dig, så du i ro og mag kan træffe beslutningen derhjemme.

Uanset om du skal bruge brillerkontaktlinser eller solbriller, så håber vi, at du kommer forbi vores butik i Kolding til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning til dig. Vi står klar til at hjælpe dig.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har bl.a. følgende brands i butikken:

  • Caroline Abram
  • Briller fra ENTOURAGE OF 7
  • Face à Face
  • Briller fra Fleye
  • Briller fra FREIGEIST
  • Ray Ban
  • Briller fra TITANFLEX

Håndplukket og unikt sortiment

Besøg os i Nyt Syn Kolding og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder - og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Lad os give dine øjne et sundhedstjek

Har du på det seneste mærket en forandring i dit syn, eller vil du bare være helt sikker på, at dit syn er, som det skal være. Så giver vi gerne dine øjne et sundhedstjek. Vi har ZEISS’ avancerede og innovative måleudstyr i butikken, så vi kan give dig et nuanceret billede af, hvor sunde dine øjne er. Når vi udfører et sundhedstjek, måler vi blandt andet trykket i dine øjne og screener dig for AMD, hvis vi finder tegn på, at det kunne være nødvendigt. Finder vi det mindste tegn på, at noget i øjet bør undersøges nærmere, kan vi hurtigt sende dig videre til en øjenlæge, så du kan få den hjælp, du har brug for.

Vi har et lækkert udvalg af solbriller

I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment af solbriller fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner både markante og anderledes styles fra Caroline Abram til mere klassiske solbrillestel fra Entourage of 7. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter en diskret eller iøjnefaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få ZEISS kvalitetsbrilleglas med og uden styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Køb favoritbrillen i dag – betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Vi tilpasser gerne dine briller

Når du køber dine briller hos Nyt Syn Kolding, får du en service udover det sædvanlige. Hos os er god service nemlig mere end bare ord. Derfor er du altid velkommen hos os til at få en gratis brilletilpasning. Uanset om stellet trykker, brillen sidder skævt, eller om næsepuderne skal justeres, så hjælper vi dig, så du får størst mulig glæde af dine briller – og vi gør det endda helt kvit og frit!

Book en grundig synsprøve i Kolding

ZEISS SmartLife - til din online livsstil

ZEISS SmartLife brilleglas er specielt designet til dig, der er online og altid på farten. Vi er online hele dagen og samtidig er vi hele tiden i bevægelse. Det stiller større krav til vores øjne, fordi vores synsmønstre har forandret sig. Vi læser oftere på små enheder, tæt på og med blikket nedad. Desuden skal vi kunne skifte hurtigt mellem forskellige synsafstande for at holde styr på omgivelserne og vores digitale enheder samtidig. ZEISS SmartLife er designet til at holde trit med din travle livsstil, så du kan have et afslappet og komfortabelt syn på alle afstande og i alle synsvinkler – uanset alder.

Skal mit barn have briller?

Er du i tvivl om, om dit barn skal have briller? Så kan du trygt booke en synstest til dit barn hos os. Vi møder dit barn i øjenhøjde og forklarer vores undersøgelser, så dit barn forstår hele processen og føler sig tryg. Er dit barn under 10 år og skal have briller for første gang, så skal I en tur forbi en øjenlæge først, så vi sikrer, at dit barn får den helt rigtige behandling.

Dit barn fortjener det bedste

Har dit barn brug for briller eller linser, så kig ind. Hos Nyt Syn Kolding har vi et stort udvalg af moderne børnebriller, der kan holde til børnenes aktive hverdag. Til de større børn tilbyder vi selvfølgelig også kontaktlinser, og gør os altid meget umage med at lære dit barn op i at bruge linserne.

Få kontaktlinser til ethvert behov

Hos Nyt Syn Kolding samarbejder vi med alle de største kontaktlinseleverandører, så vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Hos os finder du kontaktlinser fra Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson og Bausch & Lomb. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vi dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning, fordi det giver dig mere frihed og dermed forøger din livskvalitet. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan være i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Vi kan gøre dig glad for linser

Vil du prøve, om kontaktlinser er noget for dig? Så tøv ikke med at booke en synsprøve hos os. Sammen finder vi de linser, der både giver dig et skarpt syn og komfort dagen lang.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen