Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Frederikshavn

Rådhus Allé 58 9900 Frederikshavn
98 40 11 11 frederikshavn@nytsyn.dk CVR: 37937096
Anders Halveg

Anders Halveg

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Kristine Ribergaard

Kristine Ribergaard

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Charlotte Sørensen

Charlotte Sørensen

Aut. brille- og
kontaktlinseoptiker

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Behandling mod tørre øjne

Oplever du røde, irriterede og tørre øjne? Hos Nyt Syn Frederikshavn ønsker vi at gøre en forskel for alle jer, der oplever gener forbundet med tørre øjne. Som de første i Nordjylland har vi fået udstyr hjem, som kan behandle tørre øjne. Frem til d. 30. marts tilbyder vi start-analysen til introduktionspris KUN kr. 398,- Book tid online til behandling af tørre øjne via vores online booking eller ring til os på 98 40 11 11 og hør mere.

BRILLEBOX: Få 2 par briller til en fast månedlig ydelse

Hvis et par briller ikke er nok til at dække dit brillebehov, kan hos os købe en Brilleboks! En brilleboks indeholder par briller efter eget valg inklusiv ZEISS-glas til en fast lav månedlig ydelse - nemt, ikke? Du kan vælge imellem: 2 par briller med enkeltstyrkeglas fra 249,- pr. md. over 36 mdr. 2 par briller med flerstyrkeglas fra 349,- pr. md. over 36 mdr. Du kan frit vælge mellem alle de mange brillestel og solbriller i butikken, så du kan få lige præcis de briller, som du synes bedst om. Book en gratis synstest hos os online - så tager vi hånd om dit syn. *Samlede kreditomkostninger er 0 kr., ÅOP 0,0%. Forudsætter betaling via Betalingsservice. 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Finansiering via Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Taastrup.

Book en GRATIS synstest i Frederikshavn

Hos Nyt Syn Frederikshavn fører vi kun de bedste briller. Fordi vi mener, at kun det bedste er godt nok til vores kunders syn. Derfor tager vi heller ikke let på at undersøge dine øjne og finde den rigtige synsløsning til dig. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Derfor skal du regne med at sætte tid af til en grundig synsprøve, der kan give svar på, om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination. Vi gør os umage med at finde det brilledesign, som passer til dit ansigt og din stil - og vi siger altid vores ærlige mening om, hvad der klæder dig.

Vi søger testpersoner til myopikontrol

Vi tager kampen op mod nærsynetheden og søger derfor testpersoner i alderen 6 til 24 år til at prøve vores bløde endagslinser, der bremser udviklingen af nærsynethed. Det er naturligvis helt gratis at blive testperson. Forløbet begynder med en grundig udmåling af synet og øjets sundhed, hvorefter I får oplæring i, hvordan man håndterer linserne, så I er helt trygge ved at bruge dem. Igennem forløbet kommer man selvfølgelig til en linsekontrol, for at tjekke alt er vel. Ring til os på 98 40 11 11 for at blive skrevet op som testperson. Har I nogle spørgsmål til forløbet, er I mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra jer! P.S. Er linser ikke noget for jer? Bare rolig, så har vi også brilleglas, der hjælper med at bremse udviklingen af nærsynethed.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Kun det bedste er godt nok til vores kunder"

Vi har fokus på dine øjnes sundhed

Det er vigtigt for os, at alle går herfra med så sundt og optimalt et syn som muligt. Med vores 3D OCT-scanner kan vi undersøge nethindens overflade og nethindens forskellige lag. Med denne scanning kan øjensygdomme opdages tidligt, så du kan komme i behandling. Når vi foretager en grundig synsprøve, samarbejder vi derfor med danske øjenlæge, der er eksperter i at opdage øjensygdomme. Det er din garanti for, at fagligheden er helt i top, når du får tjekket synet hos os.

Har du brug for synstræning?

Synstræning er træning og udvikling af øjets muskler, fokusering og samarbejdet imellem øjnene. Synstræning afhjælper bl.a. læsebesvær, skrivebesvær, synsrelateret hovedpine, dobbeltsyn og dårlig afstandsbedømmelse. Vi er uddannet til at opdage samsynsproblemer, så kig ind i butikken til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til at få et skarpt syn igen.

Hos Nyt Syn Frederikshavn tager vores synsprøve mere end 15 min

En synsprøve tager lidt længere tid hos os, for vi synes, du fortjener den bedste rådgivning. Vi har det nyeste og mest avancerede måleudstyr fra ZEISS, og vi har valgt samarbejdspartnere, der stiller lige så store krav til synsløsninger, som vi gør. Vi har derfor valgt altid at tage et digitalt billede af dine nethinder. Billederne sender vi til en øjenlæge, som herefter kan vurdere dine øjnes sundhedstilstand.

Hos Nyt Syn Frederikshavn foretager vi også hver gang en synsfeltsundersøgelse for at sikre, at sansecellerne på dine nethinder er sunde og raske. Vi foretager desuden en trykluftsmåling og en måling af tykkelsen på dine hornhinder. Disse målinger er blandt andet med til at afsløre øjensygdommen grøn stær. Vi synes, det er vigtigt, at du har fået mere viden, når du har været i butikken, og at vi kan hjælpe dig til at få det bedste ud af dit syn.

Hos Nyt Syn i Frederikshavn er det øjnene, som bestemmer, og vi vil gerne have, at du har raske og sunde øjne. Vi går lige lidt længere for at sikre dit syn. Derfor bruger vi også markedets bedste instrumenter, når du kommer ind til din synstest. I vores samarbejde med ZEISS har vi netop disse måleinstrumenter til rådighed. Med de bedste målinger kan vi få fremstillet de bedste glas. Hvis du vælger i.Scription til dine briller, får du et brilleglas, som er 25 gange mere præcist end almindelige brilleglas.

For at kunne lave en grundig undersøgelse af dine øjne og dit syn, sætter vi altid god tid af til dig. Så det synes vi også, at du skal gøre. Trods alt stammer ca. 75% af dine sanseindtryk fra dit syn, så det er værd at passe godt på. Efter undersøgelsen står vi selvfølgelig klar med rådgivning, så vi finder frem til en synsløsning, der passer til dine behov, om det så er briller, kontaktlinser eller solbriller – eller måske en kombination.

Når der er styr på glassene, kommer vi til det, som du måske finder vigtigst. Nemlig hvilket stel skal du vælge. En brille er meget definerende for dit udtryk, derfor er det vigtigt, at vi finder et stel til dig, som passer til din person. Om det så er herrebriller eller damebriller, kan du hos os forvente at få ærlig, men kærlig rådgivning omkring hvad der passer til dit ansigt.

Hos Nyt Syn Frederikshavn er vi specialuddannede i at tilpasse natlinser. Natlinser er en form for kontaktlinse, der kan bruges til korrigering af nærsynethed. Linsen har du ikke på om dagen, men derimod sover du med linserne i. I løbet af natten påvirker natlinsen dine hornhinder, så når du vågner om morgenen, tager du linsen ud og har et skarpt syn uden briller eller kontaktlinser hele dagen.Så kan du både dyrke sport eller bære dine yndlings solbriller uden besvær.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betalingt kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs mere om natlinser
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Blackfin
 • Carerra Eyewear
 • Face à Face
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • FREIGEIST
 • Jimmy Choo
 • Lindberg
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Briller fra TITANFLEX
 • Briller fra WOOW

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen