Velkommen hos Nyt Syn Esbjerg Kristiansen Optik

Kører det ikke for dit syn i mørke?

Kom ind til os og lad os sammen vurdere, om briller med ZEISS DriveSafe-glas kan hjælpe dig, så du kan føle dig tryg i trafikken - både nat og dag. ZEISS DriveSafe fås fra kr. 3.584,-.

Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00

Nyt Syn Esbjerg Kristiansen Optik

Kirkegade 21 6700 Esbjerg
75 13 11 88 esbjerg@nytsyn.dk CVR: 37 78 94 88

Vores optikere i Esbjerg har en synsløsning, der passer til dig og din livsstil

Skal du have nye briller i Esbjerg? Så står vi hos Nyt Syn Esbjerg klar med byens bedste rådgivning og uforpligtende synstest. Vi er dedikerede efter at levere den bedste synsløsning til dig. Det gør vi ved at udføre en professionel og grundig synsundersøgelse, som er udviklet i samarbejde med ZEISS. Vi arbejder ud fra en metodik kaldet ZEISS Vision Analysis, som er en synsanalyse, der sikrer, at vi får undersøgt dine øjnes funktion, sundhed og dine synsbehov. Nyt Syn Esbjerg er ZEISS-certificerede, hvilket betyder, at vi har gennemført en speciel uddannelse og må kalde os ZEISS Vision Experts. Hos os er fagligheden i højsædet, og vores erfarne optikere kan give dig svaret på, om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, så vi kan finde præcis den synsløsning, der passer til dit behov.

Få en synstest i særklasse

Hos os tager en synstest lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning.

Hans Sinding

Hans Sinding

Optiker
og svagsynsspecialist

Anders Sinding-Birk

Anders Sinding-Birk

Optometrist

Elsa Sinding

Elsa Sinding

Optikassistent

Maja Berggreen

Maja Berggreen

Optikassistent

Jess Olsen

Jess Olsen

Øjenlæge

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Grundig synstest, dygtige optikere og individuelle løsninger i Esbjerg

Hos Nyt Syn Esbjerg foretager vi målinger af dine øjne med markedets mest avancerede instrumenter, f.eks. ZEISS i.Profiler, som kan kortlægge dit syn ned i de mindste detaljer. Det betyder, at vi kan lave en synsløsning, som er individuelt tilpasset den enkelte kunde. Derudover tager vi også et digitalt fundusbillede af din nethinde, så vi kan se evt. ændringer i øjnene så tidligt som muligt. Det betyder også, at en synsundersøgelse ofte tager mere end en time, da vi naturligvis gerne vil kunne give dig den bedste rådgivning.

Vi prioriterer det faglige meget højt. Derfor har vi også vores egen øjenlæge Jess Olsen tilknyttet butikken. Vi er specialister i bl.a. svagsynsoptik og tilpasser alle former for kontaktlinser - bløde, hårde, natlinser og andre speciallinser til behandling af øjensygdomme.  Vi gør os umage med at hjælpe dig med at finde det helt rigtige brillestel, som passer til netop din stil. Hos os finder du brillestel af højeste kvalitet fra de absolut førende designere og modebrands, og vi sætter en ære i at føre brillestel, som du ikke finder andre steder.

Du er unik, så det skal dine nye briller selvfølgelig også være. Hos Nyt Syn i Esbjerg gør vi meget for, at både dit brillestel og brilleglas skal passe præcist til dig. Derfor samarbejder vi med den tyske fabrikant ZEISS, der er førende i verden indenfor fremstillingen af brilleglas. Samtidigt følger vi med i den seneste brillemode til både herrer og damer, og vi sørger for at have moderigtige brillestel fra de største designere og brands, så vores briller selvfølgelig altid er i topkvalitet. Uanset om den bedste løsning for dit syn er nye briller, solbriller eller kontaktlinser, så finder vores dygtige optikere en løsning med både glas og stel, som passer til dit liv.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs mere om natlinser
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Handicapvenlig indretning
Vi har handicapvenlig adgang til butikken, og sidder du i kørestol, kan du køre direkte ind i synsprøverummet, når du skal til synsundersøgelse.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen