Køb briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller, du helst vil have, og fordel betalingen over 12 eller 24 måneder. Her er ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller og solbriller, du vil. Og lige så ofte du har lyst. Du skal ikke give noget i udbetaling, og der er heller ingen renter og gebyrer. Kig ind og hør mere om rentefri betaling, så du kan få lige de briller eller linser, du ønsker dig. Det eneste du skal gøre er at medbringe dit ID samt NemID og nøglekort.

Gå ikke glip af de dugfriske nyheder

Vi har netop fået masser af nye lækre brillestel på hylderne - og vi har helt sikkert også ét, der passer til dig! Med rentefri betaling kan du købe de briller, du virkelig ønsker dig, når du har brug for dem - helt uden udbetaling, renter eller gebyrer. Så hvorfor vente med brillerne, når du kan vente med betalingen?

Fordel din betaling - og få fordele

● Få de briller eller solbriller du virkelig ønsker dig ● Fordel din betaling over 12-24 måneder ● 0 kr. i udbetaling. 0 kr. i rente. 0 kr. i gebyr ● Op til 60 dages udsat betaling af første rate ● Debitorrenten er 0,0 % ● ÅOP er 0,0 %

Priseksempel

Køber du briller til fx 4.800,- kr., er den månedlige betaling 200,- kr. i 24 måneder. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 4.800,- kr., og de samlede kreditomkostninger er 0,- kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,0 %.

Kort om finansiering

Kontantpris
Kontantprisen er det beløb, du betaler for varen i butikken ved et almindeligt køb.
Samlet kreditbeløb
Det samlede kreditbeløb er det beløb, du har til rådighed til at købe varer for, når du køber med finansiering.
Ydelse
Ydelsen er det beløb, du betaler hver måned, indtil dit køb er betalt ud.
Samlede kreditomkostninger
De samlede kreditomkostningerne er det ekstrabeløb, du skal betale for at finansiere dit køb. Det er fx renter, gebyrer og andre omkostninger, der er forbundet med lånet ud over det samlede kreditbeløb. Omkostninger, der ikke er relateret til lånet, er ikke inkluderet, fx leveringsomkostninger.
Samlet tilbagebetalt beløb
Det samlede tilbagebetalte beløb er det beløb, du skal betale for dit køb inklusiv kreditomkostningerne. Så det samlede tilbagebetalte beløb = det samlede kreditbeløb + de samlede kreditomkostninger.
ÅOP - Årlige omkostninger i procent
ÅOP er det, som renter og gebyrer løber op i om året angivet i procent af det samlede kreditbeløb. Med ÅOP kan du hurtigt se, hvor du betaler mindst for at finansiere dit køb. Hvis du køber for det samme beløb fx 5000,- kr., skal du blot sammenligne ÅOP på de forskellige finansieringer. Jo mindre ÅOP er, jo billigere er finansieringen. Man kan sige, at ÅOP er ”kiloprisen på finansieringen”.
ÅOP på 0,0% - For godt til at være sandt?
Med rentefri betaling er ÅOP 0,0%. Det betyder, at finansieringen i sig selv ikke koster dig noget. Du skal kun betale kontantprisen for de briller eller linser, du køber. Du betaler typisk over 12-24 måneder. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det kan lade sig gøre, fordi det generelle renteniveau er meget lavt i øjeblikket. Men slå til nu, mens renten er lav. Når købet er foretaget på de nuværende vilkår, forbliver ÅOP 0,0% i hele betalingsperioden. Også selvom renten stiger i den periode. Debitorrenten er nemlig fast og 0,0%.
Debitorrente
Debitorrenten er den årlige rente inklusiv renters rente. Debitorrenten kan være fast eller variabel.
Hvad betyder ”i samarbejde med Nordea Finans”?
Med rentefri betaling finansierer du dit køb. I forbindelse med rentefri betaling er det Nordea Finans, der lægger pengene ud for dit køb, indtil du har betalt købet ud. Derfor vil du også kunne se på din oversigt fra Betalingsservice, at det er Nordea Finans, der står som modtager af pengene, når du betaler.

Det koster IKKE ekstra

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik. Her kan du få en uforpligtende synsprøve og høre mere om, hvordan du kan dele betalingen af dine briller over f.eks. 24 måneder. Du skal ikke give noget i udbetaling - og det koster dig hverken renter eller gebyrer.

Hos os er der 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i renter og 0 kr. i gebyr

Find dine nye briller

Når du har fundet de helt rigtige briller eller solbriller, kan du besøge din lokale Nyt Syn butik og få hjælp til at komme i gang med rentefri betaling.