Nyt Syn Abonnement

Køb de briller, du helst vil have, og fordel betalingen over 12 eller 24 måneder med Nyt Syn Abonnement. Her er ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, solbriller og linser, du vil. Og lige så ofte du har lyst. Du skal ikke give noget i udbetaling, og der er heller ingen renter og gebyrer. Oveni er der en række fordele for dig, der har abonnement. Det er sund økonomi og gør Nyt Syn Abonnement til en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Det eneste du skal gøre er at medbringe dit ID samt NemID og nøglekort.

Køb dine briller lidt ad gangen

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik. Her kan du få en uforpligtende synsprøve og høre mere om vores abonnement, og om hvordan du kan dele betalingen af dine briller over f.eks. 24 måneder. Det koster dig hverken renter eller gebyrer.

Generelle fordele

● Abonnement både til briller, solbriller og linser ● 0 kr. i udbetaling. 0 kr. i rente. 0 kr. i gebyr. ● Betaling kan fordeles på op til 24 måneder ● Op til 60 dages udsat betaling af første rate ● Debitorrenten er 0,0 % ● ÅOP er 0,0 %

Priseksempel

Køber du briller til fx 4.800,- kr., er den månedlige betaling 200,- kr. i 24 måneder. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 4.800,- kr., og de samlede kreditomkostninger er 0,- kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,0 %.

Ekstra fordele ved brille- og solbrillekøb

Gratis brillerens

Med Nyt Syn Abonnement får du gratis flydende brillerens til den daglige pleje af dine briller.

Tryghed hvis uheldet rammer

Nyt Syn Abonnement dækker 50% af omkostningerne til nyt stel i samme prisklasse eller til glas i samme styrke ved skader eller reparationer ud over garantien. 50% ordningen gælder i abonnementsperioden op til 24 måneder.

Hos os er der 0 kr. i udbetaling

Ekstra fordele ved køb af kontaktlinser

Rabat på linsevæske

Du får 10% rabat på væsker til dine linser.

Linsesikring

Du får en linsesikring for standardlinser, så ødelagte linser kan erstattes – op til 4 stk. pr. år.

Få et sæt nødlinser til ferien

Med Nyt Syn linseabonnement kan du få et sæt nød-linser med på ferie. Så skal du bare nyde ferien. Det foregår således, at hvis emballagen er ubrudt, kan du blot returnere linserne til din Nyt Syn butik ved hjemkomsten uden beregning. Er emballagen brudt, betaler du sættets pris.

Sådan fungerer Nyt Syn Abonnement

Nyt Syn Abonnement er en del af 360° konto programmet, som tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S. Finansieringen forudsætter betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringsaftalen. Læs mere på 360° konto prisblad og standardomkostningsskilt, som du kan se hos din Nyt Syn optiker. 360° konto er en finansieringsform, som kan bruges i de butikker og kæder, som er en del af 360° konto partneruniverset. Der er ingen gebyrer, ingen renter og ingen udbetaling på køb med 360° konto. Kreditramme er på helt op til 40.000,- kr. og løbetiderne er 3-60 måneder, afhængigt af hvad og hvor du køber. Du skal kun betale det lånte beløb tilbage - altså det samme beløb som ved kontantkøb. Det kan være svært at gennemskue detaljer omkring finansiering og hvad den egentlige slutpris bliver for en vare, når man vælger at finansiere sit køb. Nederst på siden finder du forklaring på nogle af ”finansieringsordene”.

Kort om finansiering

Kontantpris
Kontantprisen er det beløb, du betaler for varen i butikken ved et almindeligt køb.
Samlet kreditbeløb
Det samlede kreditbeløb er det beløb, du har til rådighed til at købe varer for, når du køber med finansiering.
Ydelse
Ydelsen er det beløb, du betaler hver måned, indtil dit køb er betalt ud.
Samlede kreditomkostninger
De samlede kreditomkostningerne er det ekstrabeløb, du skal betale for at finansiere dit køb. Det er fx renter, gebyrer og andre omkostninger, der er forbundet med lånet ud over det samlede kreditbeløb. Omkostninger, der ikke er relateret til lånet, er ikke inkluderet, fx leveringsomkostninger.
Samlet tilbagebetalt beløb
Det samlede tilbagebetalte beløb er det beløb, du skal betale for dit køb inklusiv kreditomkostningerne. Så det samlede tilbagebetalte beløb = det samlede kreditbeløb + de samlede kreditomkostninger.
ÅOP - Årlige omkostninger i procent
ÅOP er det, som renter og gebyrer løber op i om året angivet i procent af det samlede kreditbeløb. Med ÅOP kan du hurtigt se, hvor du betaler mindst for at finansiere dit køb. Hvis du køber for det samme beløb fx 5000,- kr., skal du blot sammenligne ÅOP på de forskellige finansieringer. Jo mindre ÅOP er, jo billigere er finansieringen. Man kan sige, at ÅOP er ”kiloprisen på finansieringen”.
ÅOP på 0,0% - For godt til at være sandt?
På Nyt Syn Abonnement er ÅOP 0,0%. Det betyder, at finansieringen i sig selv ikke koster dig noget. Du skal kun betale kontantprisen for de briller eller linser, du køber. Du betaler over 3-24 måneder. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det kan lade sig gøre, fordi det generelle renteniveau er meget lavt i øjeblikket. Men slå til nu, mens renten er lav. Når købet er foretaget på de nuværende vilkår, forbliver ÅOP 0,0% i hele betalingsperioden. Også selvom renten stiger i den periode. Debitorrenten er nemlig fast og 0,0%.
Debitorrente
Debitorrenten er den årlige rente inklusiv renters rente. Debitorrenten kan være fast eller variabel.
Hvad betyder ”i samarbejde med Nordea Finans”?
Når du køber på Nyt Syn Abonnement, finansierer du dit køb. I forbindelse med Nyt Syn Abonnement er det Nordea Finans, der lægger pengene ud for dit køb, indtil du har betalt købet ud. Derfor vil du også kunne se på din oversigt fra Betalingsservice, at det er Nordea Finans, der står som modtager af pengene, når du betaler.

Find dine nye briller

Når du har fundet de helt rigtige briller eller solbriller, kan du besøge din lokale Nyt Syn butik og få hjælp til at komme i gang med dit Nyt Syn Abonnement.