Linser giver dig frihed til at vælge din helt egen stil

Suppler dine briller med kontaktlinser, så du ikke behøver at lade dig begrænse af dine briller eller tænke på, om de matcher til dagens outfit. Briller eller kontaktlinser behøver nemlig ikke være et "enten-eller", men kan også være et "både-og". Det er helt op til dig.

Det perfekte valg når du skal på festival

Med DAILIES® endagslinser er der intet, der begrænser dig, når du skal på festival. Med linserne, et lille håndspejl og antibakteriel gel har du alt, hvad du skal bruge. Når dagen er omme, og du rammer teltet, smider du bare linserne ud - og tager et par friske på, når du vågner. Book en synsprøve allerede i dag. Så finder vi de bedste linser til dig.

Fordele ved at bruge DAILIES® endagslinser

● Dit syn bliver knivskarpt, og du kan helt selv vælge din stil ● Du får større bevægelsesfrihed til at gøre, som du vil ● Linserne dugger ikke i vådt vejr, eller når du har det varmt ● Hvis du dyrker sport, sidder linserne aldrig i vejen ● Du kan gå med alle de smarte moderigtige solbriller uden styrke

Giv dig fuldt ud med linser

Er der fuld fart på dit liv, så kender du til de mange situationer, hvor dine briller er i vejen – især når du dyrker sport. Suppler dine briller med kontaktlinser, så du ikke bliver hæmmet i dine bevægelser. Du behøver nemlig ikke at vælge imellem briller og linser - en kombination kan være optimalt for dig. Lige nu kan du prøve kontaktlinser gratis i 10 dage.

Ofte stillede spørgsmål

● Kan jeg bruge linser, hvis jeg har en bygningsfejl? ● Kan jeg bruge linser, hvis jeg har allergi? ● Kan jeg bruge linser sammen med make-up?

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen