Lidt for billige briller kan være i vejen for et godt syn

Det er ærgerligt at vælge for billige briller, hvis det betyder, at du ikke ser godt nok. Vælg i stedet kvalitetsbriller med ZEISS enkeltstyrkeglas fra kun 2.376,-

Få en komplet brille med enkeltstyrkeglas fra ZEISS fra kun 99,-/md. i 24 mdr.

Samlede kreditomkostninger er 0,- og ÅOP er 0,0%. Totalprisen er altså den samme som kontantprisen. Kig ind i butikken og se hele udvalget.

Hvorfor vælge briller med ZEISS glas frem for billige læsebriller?

Når du vælger ZEISS glas frem for en billig brille med standard-glas, får du en helt anderledes synsoplevelse. ZEISS er internationalt førende inden for optiske løsninger og leverer højeste kvalitet inden for alle glastyper. Med brilleglas fra ZEISS får du: ● Tynde og lette glas ● Bedre lysindfald og farveægthed ● Brilleglas, som ikke så let bliver ridsede ● Holdbar anti-refleksbehandling

Hvorfor er glasset mindst lige så vigtigt som stellet, når du køber briller?

Briller skal selvfølgelig klæde dig. Derfor bruger de fleste også meget tid på at finde det helt rigtige stel. Men glasset er faktisk mindst lige så vigtigt, fordi det afgør, hvor godt du kommer til at se med brillerne: Hvor klart du ser, farveægtheden, hvor meget lys, der lukkes ind, og hvor godt du ser i mørke. Derfor er det ærgerligt, hvis du går på kompromis med glassenes kvalitet. Vælger du ZEISS glas, er du sikker på at gøre det bedste for dit syn.

Hvad koster en brille med ZEISS enkeltstyrkeglas?

Prisen på briller med ZEISS enkeltstyrkeglas starter ved 2.376,- eller 99,- pr. måned over 24 måneder. Derudover kan du tilkøbe ekstra funktioner til dine briller alt efter dine behov og ønsker.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen