Vi passer godt på hinanden

Her kan du læse, hvordan vi forholder os til den nuværende COVID-19 situation, og hvordan vi sikrer, at du kan være helt tryg, når du besøger os i butikken.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi overholder nøje Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til at mindske COVID-19 smitte, og vi passer godt på hinanden, så du kan være tryg, når du kommer i butikken. Husk du ikke må have symptomer på COVID-19, hvis du vil besøge vores butikker.

Når du booker tid hos os

For at sikre god tid og plads i butikken, vil det være en stor hjælp, hvis du booker tid til synsprøve på telefon eller online i forvejen. Det er vigtigt, at du eller din nærmeste familie ikke har symptomer på COVID-19, når du besøger os i butikken.

Hjælp os til at gøre din oplevelse tryg

Du kan også hjælpe os med at gøre det til en god og tryg oplevelse i butikken: - Husk du ikke må have symptomer på COVID-19, hvis du besøger butikken eller booker tid til synsprøve eller linsekontrol. - Husk god håndhygiejne inden du kommer og brug den håndsprit, der står i butikken. - Vi opfordrer til at vise hensyn og holde god afstand til andre i butikken.

Brug for at være alene i butikken?

Er du i en situation, hvor du vil foretrække at være alene med optikeren i butikken, fordi du f.eks. tilhører en særlig risikogruppe, vil vi i de fleste tilfælde kunne imødekomme dit ønske. Ring til din lokale optiker og aftal hvorledes dette kan lade sig gøre, så du trygt kan få den hjælp, du behøver.

Vi rådgiver dig både online og på telefon

Har du et spørgsmål til din optiker, der ikke nødvendigvis kræver, at du besøger butikken, eller vil du helst undgå at besøge butikken, er vores optikere altid klar til at give dig rådgivning via computer eller telefon. Ringer eller skriver du til os på mail eller via Facebook, kan du få svar på spørgsmål omkring dit syn, dine briller eller kontaktlinser og din generelle øjensundhed. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du behøver ikke være kunde hos os i forvejen for at få hjælp til et skarpt syn.