ZEISS Office Lenses

ZEISS Office Lenses er specielt optimeret til kontor- og computerarbejde, så det bliver mere behageligt for dine øjne at komme igennem arbejdsdagen. Med disse brilleglas bliver dine øjne ikke så trætte, og du kan bedre koncentrere dig om dit arbejde. ZEISS Office Lenses tilpasses dine individuelle behov på arbejdspladsen.

Få et afslappet syn når du er på arbejde

Med ZEISS Office Lenses får du et godt og afslappet syn, når du er på kontoret, og ikke kun medens du sidder ved computeren. Dine brilleglas har et stort synsfelt i nær- og mellemområdet, og optimeres f.eks. ud fra synsafstanden mellem dig og din computerskærm, så du får en bedre arbejdsstilling og kan undgå rygproblemer og hovedpine. Det giver dig en positiv effekt, medens du arbejder, og også når du er kommet hjem.

Læsebriller og progressive briller er ikke optimale til computerarbejde

Progressive briller eller almindelige læsebriller er generelt ikke det bedste valg til computerarbejde, fordi de relevante områder i brilleglasset ikke er optimeret til kontorarbejde. Med progressive glas i brillerne ser du på skærmen gennem den nederste del af brilleglasset og er derfor nødt til at vippe hovedet bagover for at kunne se skærmen klart. Læsebriller giver derimod kun et optimalt syn på ganske kort afstand, som er for kort til at se på skrivebordet eller computerskærmen. Begge glastyper giver en unaturlig siddestilling, som måske kan blive årsag til muskelspændinger i ryg, skuldre og nakke eller give dig hovedpine.

Er ZEISS Office Lenses noget for dig?

Kom ind til din lokale Nyt Syn optiker til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning for dig.

Nyt Syn Abonnement

Del købet op i bidder

Med Nyt Syn Abonnement kan du fordele betalingen over 12-24 måneder. Der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Læs om andre brilleglas fra ZEISS

Ved at vælge ZEISS glas til dit stel, får du tynde, lette glas med optimal præcision. Der er nemlig forskel på glas. ZEISS tilbyder brilleglas til mange forskellige behov, så du får den bedste synsoplevelse i din hverdag.