ZEISS EnergizeMe

Brilleglas som giver ny energi til dine øjne efter en lang dag med linser og forebygger digital øjentræthed.

Sådan virker ZEISS EnergizeMe glas

ZEISS EnergizeMe brilleglas er de første brilleglas i verden, der er specielt designet til kontaktlinsebrugeres synsbehov. Med EnergizeMe brilleglas får du mere afslappede øjne, mindre øjentræthed og et klart, skarpt syn, når du tager kontaktlinserne ud og skifter til briller. ZEISS EnergizeMe brilleglas giver kontaktlinsebrugere ekstra fordele sammenlignet med et par almindelige briller. De er nemlig specielt optimerede til kontaktlinsebrugeres behov i en digital hverdag.

Hvordan kan ZEISS EnergizeMe glas hjælpe dig?

ZEISS EnergizeMe giver dine øjne ny energi
De fleste kontaktlinsebrugere har mindst et par briller, så øjnene kan få et pusterum efter en lang dag med kontaktlinser. Hyppig brug af smartphone, tablet osv. forøger belastningen af dine øjne yderligere. Efter en lang dag med kontaktlinser er øjnene trætte, og synet er ikke så klart, som man kunne ønske sig. Så er det helt rart at skifte til briller. Takket være det specielle linsedesign er ZEISS EnergizeMe brilleglas specielt tilpasset til kontaktlinsebrugeres typiske synsvaner, så de helt problemfrit kan skifte over til briller, og give øjnene en tiltrængt pause og ny energi.

Forebyg digital øjentræthed
Den digitale udvikling har medført en fundamental ændring i vores visuelle vaner. Læsning på digitalt udstyr kræver en kortere læseafstand, så vores øjne er nødt til at skifte fra nær til fjern og tilbage igen mange gange i løbet af dagen. Særligt kan brugen af tablet og smartphone over længere tid resultere i overbelastede og stressede øjne. ZEISS EnergizeMe brilleglas til kontaktlinsebrugere anvender en speciel teknologi, som både letter læsning af trykte medier og på alle former for digitalt udstyr, og som gør dem yderst egnede til forebyggelse af digital øjentræthed.

Større synskomfort ved kunstig belysning
Tablets, smartphones, computerskærme og TV-apparater udsender blåt lys, som mange af os oplever som stressende og ubehageligt for øjnene. ZEISS EnergizeMe brilleglas til kontaktlinsebrugere bliver som standard leveret med et særligt filter, der reducerer det ubehagelige kunstige blå lys fra digitale skærme. 

Den perfekte løsning til alle kontaktlinsebrugere – også til brugere af progressive glas

ZEISS EnergizeMe er individuelt tilpasset til dig uanset alder

ZEISS EnergizeMe brilleglas til kontaktlinsebrugere findes i tre udgaver, som tilpasses individuelt til den enkelte brugers livsstil og alder. Din optiker hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Til kontaktlinsebrugere i 20'erne og i begyndelsen af 30'erne er  ZEISS EnergizeMe Single Vision det rigtige valg:
ZEISS EnergizeMe Single Vision brilleglas er målrettet generationerne i 20'erne og begyndelsen af 30'erne, som er født ind i den digitale verden. Brilleglassene har som standard en DuraVision BlueProtect overfladebehandling og Digital Inside Technology og er dermed perfekte til unge øjne.

Til kontaktlinsebrugere i 30'erne og 40'erne tilbyder vi  ZEISS EnergizeMe Digital:
Brille- og kontaktlinsebrugere mellem 30 og 40 år kan med fordel anvende ZEISS EnergizeMe Digital brilleglas, der som standard leveres med DuraVision BlueProtect og Digital Inside Technology, som sikrer et mere behageligt og afslappet syn.

Til kontaktlinsebrugere på 40 år eller derover har vi  ZEISS EnergizeMe Progressive:
Den ideelle løsning for dig over 40 år, som bruger progressive brilleglas eller multifokale kontaktlinser. ZEISS EnergizeMe Progressive brilleglas med DuraVision BlueProtect og Digital Inside Technology giver dig et skarpt, klart syn og afslappede øjne.

Er ZEISS EnergizeMe noget for dig?

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik til en synsprøve og en snak om ZEISS EnergizeMe brilleglas.

Nyt Syn Abonnement

Del købet op i bidder

Med Nyt Syn Abonnement kan du fordele betalingen over 12-24 måneder. Der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Læs om andre brilleglas fra ZEISS

Ved at vælge ZEISS glas til dit stel, får du tynde, lette glas med optimal præcision. Der er nemlig forskel på glas. ZEISS tilbyder brilleglas til mange forskellige behov, så du får den bedste synsoplevelse i din hverdag.