ZEISS Digital Lenses

Digital Lenses fra ZEISS er brilleglas, som er specialudviklet til behovene hos brugere af digitale enheder som smartphones og tablets i 30-40 årsalderen. Aktive og raske mennesker i 30-40 årsalderen føler sig ofte ikke klar til at begynde at bruge progressive brilleglas, men ved meget brug af digitale enheder stilles der nye krav til vores øjne. Hvad enten du ikke har brugt briller før, eller blot skifter fra briller med enkeltstyrke, giver ZEISS Digital Lenses dig et afslappet syn både ved nær- og middelafstand, kombineret med uovertruffen skarphed ved alle synsafstande.

Dine øjne påvirkes af smartphone-brug

Den øgede brug af smartphones og tablets har medført, at vores øjne skal vænne sig til en ny synsafstand tæt på, fordi vi holder de digitale enheder tættere på øjnene end en bog eller en avis. Små skriftstørrelser på skærmen og konstant fokusskift mellem ting tæt på og langt væk stiller store krav til vores øjne. Øjets linse og ciliarmusklen skal hele tiden tilpasse sig for at sikre, at det, vi ser på, er skarpt i fokus. Det er ekstremt belastende.

Forebyg eller afhjælp digital øjentræthed

Op til en vis alder tilpasser vores øjne sig hurtigt forskellige synsafstande, uden at vi lægger mærke til det. Det føles ganske naturligt lige at kigge op fra mobilen for at se på noget på lang afstand, for derefter med det samme at kigge ned på mobilen igen. Flere og flere bliver dog nærsynede eller klager over problemer med trætte øjne eller hovedpine og stivhed i nakken efter en lang dag med brug af digitale enheder. Fra 30-årsalderen og frem kan det føre til digital øjentræthed eller Computer Vision Syndrome (computersyn).
Hvis du tilbringer mange timer med smartphone og tablet, har dine øjne det typisk bedre om morgenen efter en god nats søvn, men øjnene bliver ofte igen trætte sidst på dagen. Måske tager du smertestillende medicin, hvis du får hovedpine og stivhed i nakken. Har du overvejet, om løsningen på problemet i stedet kunne være at få de rigtige brilleglas, som er tilpasset dig, så du kan overkomme de udfordringer, du mødes af i hverdagen?
ZEISS Digital Lenses kan løse problemet med en specialoptimeret nærzone i glassene, der sikrer, at du kan fokusere ubesværet og hurtigt, uanset hvor du vender blikket hen. Du vil opleve, at du bliver mere klar i hovedet, har friske øjne og afslappet nakket, selv efter flere timer med din tablet og smartphone.

Dine fordele ved ZEISS Digital Lenses

● ZEISS Digital Lenses sikrer dig et afslappet og skarpt syn, når du bruger smartphone og tablet, hvilket gør det lettere for dine øjne at fokusere. ● Et behageligt nærsyn lader dine øjenmuskler slappe af, samtidig med at dit syn forbliver skarpt. ● Du vil opleve en hurtig og nem tilvænning. ● ZEISS Digital Lenses egner sig til enhver situation i din hverdag, så du undgår besværet med at skifte mellem forskellige briller.

Er ZEISS Digital Lenses noget for dig?

Kom ind til din lokale Nyt Syn optiker til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning for dig.

Nyt Syn Abonnement

Del købet op i bidder

Med Nyt Syn Abonnement kan du fordele betalingen over 12-24 måneder. Der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Læs om andre brilleglas fra ZEISS

Ved at vælge ZEISS glas til dit stel, får du tynde, lette glas med optimal præcision. Der er nemlig forskel på glas. ZEISS tilbyder brilleglas til mange forskellige behov, så du får den bedste synsoplevelse i din hverdag.