ZEISS AntiVirus overfladebehandling

Beskyttelse imod virus og bakterier er i øjeblikket for rigtig mange af os top of mind. Med en DuraVision AntiVirus Platinum UV overfladebehandling fra ZEISS har du en ekstra beskyttelse imod bakterier og virus, der kan sidde på dit brilleglas. Den særlige coating dræber op til 99,9% af alle bakterier og vira*, der kan samle sig på dit brilleglas, så du får en optimal brillehygiejne.

Sådan fungerer den antibakterielle coating

I mange århundreder har man været klar over, at sølv har en antibakteriel virkning, og sølv bruges også i dag i lægemiddel- og fødevareindustrien som antibakterielt middel. Denne teknologi har ZEISS nu overført til en ny banebrydende DuraVision AntiVirus Platinum UV overfladebehandling*, der indeholder en sølvlegering, der øjeblikkeligt går i gang med at dræbe bakterier og virus, så snart de rammer glasoverfladen. *Testet af ISO 21702: 2019 (E) for vira; Testet af ISO 22196: 2011 (E) for gramnegative og grampositive bakterier. Skjold anvendes kun illustrativt. Effekten dækker kun glassets størrelse.

Nye krav til brilleglas

Mange af os tænker i øjeblikket ekstra meget over hygiejne og beskyttelse imod virus og bakterier. Dette gælder også briller. Virus kan findes overalt, men briller er i høj grad eksponeret for bakterier og virus både via direkte kontakt med hænderne, når vi tager brillerne af og på og i form af dråber, der kan ramme glasoverfladen. ZEISS’ innovative antibakterielle overfladebehandling, fungerer som en ekstra beskyttelse mod infektion ved at bekæmpe og dræbe op til 99,9% af vira og bakterier på glassene*.

Bakterier og virus på briller
Da briller sidder på vores ansigt som en beskyttende barriere foran vores øjne, beskytter briller i nogen grad vores øjne mod baktier og virus fra dråber, der potentielt kunne ramme vores øjne. Derfor er brillebrugere faktisk mindre eksponeret for vira end personer, der ikke bærer briller. Men vira kan overleve flere dage på brilleglas og kan potentielt overføres til vores hænder, uden at vi nødvendigvis er bevidste om det, når vi eksempelvis justerer brillerne eller tager dem af og på.

Overfladebehandlingen dræber vira og bakterier
ZEISS’ brilleglas med den antibakterielle coating fungerer som et skjold, der mindsker risikoen for, at virus og bakterier overlever på dine brilleglas. Så snart glassenes overflade kommer i kontakt med virus eller bakterier, aktiveres overfladebehandlingen, der øjeblikkeligt går i gang med at dræbe vira og bakterier på glassets overflade.

Book en gratis synstest online og hør mere om den innovative nye overfladebehandling hos din lokale optiker.

*Testet af ISO 21702: 2019 (E) for vira; Testet af ISO 22196: 2011 (E) for gramnegative og grampositive bakterier. 

Se her hvordan overfladebehandlingen dræber bakterier og vira

ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV* overfladebehandlingen bekæmper og dræber aktivt vira og bakterier, der lander på glassets overflade. Bliv klogere på hvordan overfladebehandlingen fungerer i videoen. *Testet af ISO 21702: 2019 (E) for vira; Testet af ISO 22196: 2011 (E) for gramnegative og grampositive bakterier. Skjold anvendes kun illustrativt. Effekten dækker kun glasstørrelse.

Husk de gode vaner

ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV overfladebehandlingen er et ekstra lag beskyttelse imod potentielt skadelige bakterier og vira, men du skal naturligvis stadig holde fast i de gode vaner, der beskytter dig imod virus og bakterier. Fortsæt med at vaske hænder og bruge håndsprit regelmæssigt, bær mundbind i indendørs offentlige rum og hold god afstand. Den antibakterielle overfladebehandling står ikke i stedet for alle disse gode vaner, men skal opfattes som et nyt og ekstra lag af beskyttelse.

Glasset er nemt at rengøre

Den antibakterielle coating er smudsafvisende og modstandsdygtig overfor ridser i glasoverfladen. Samtidig er brilleglassene nemme at rengøre med koldt vand og ph-neutralt opvaskemiddel. Tør gerne glassene rene med en blød klud. Alternativt kan du bruge en pudseklud specialudviklet til brilleglas eller brillerens til rengøring af dine briller. Den antibakterielle coating dræber bakterier på brilleglasset, men på ikke selve brillestellet. Ønsker du at opretholde en god brillehygiejne, anbefales det derfor at rengøre dine briller regelmæssigt i løbet af dagen.

Fordele ved antibakteriel overfladebehandling

● Optimeret brillehygiejne ● Bedre beskyttelse mod virus og bakterier ● Slidstærkt glas der nemt kan rengøres ● Fuld UV-beskyttelse

Book gratis synstest

Er det tid til nye briller? Vi er her for dig. Book en gratis synstest i dag, så tjekker vi op på dit syn og hjælper dig med at finde den rette synsløsning til dit behov.

ZEISS er kendt for innovative synsløsninger

ZEISS er en af markedets bedste, mest kvalitetsbevidste og innovative glasleverandører. De har i mange år udviklet måleudstyr og teknologi med en hidtil uset præcision og ikke mindst brilleglas i topklasse. Men når vores samfund og den måde, vi bruger briller på, ændrer sig, stilles der også nye krav til opbygningen af vores brilleglas. Med lanceringen af den antibakterielle coating går ZEISS nu forrest for at give brillebrugere muligheden for at få en ekstra beskyttelse imod virus og bakterier på brilleglassene. Dermed tilbyder ZEISS muligheden for en bedre brillehygiejne ved at tilføje et ekstra beskyttende lag i tillæg til deres førsteklasses optik.

Frit valg på alle hylder

Du kan få antibakteriell coating i dine brilleglas uanset hvilket brillestel, du bedst kan lide - du har frit valg på alle hylder! Vi specialfremstiller dine brilleglas nøjagtigt til dig, dine ønsker og dit favoritstel.

Overfladebehandlingen holder sin effekt

DuraVision AntiVirus Platinum UV overfladebehandling fra ZEISS kan ikke slides af dine brilleglas, og den antibakterielle effekt holder lige så længe som dine brilleglas. Kontakt din lokale Nyt Syn optiker og hør mere om den antibakterielle overfladebehandling.

Læs om andre brilleglas fra ZEISS

Ved at vælge ZEISS glas til dit stel, får du tynde, lette glas med optimal præcision. Der er nemlig forskel på glas. ZEISS tilbyder brilleglas til mange forskellige behov, så du får den bedste synsoplevelse i din hverdag.

Fuld UV-beskyttelse

Udover at give et ekstra lag beskyttelse imod risikoen for virus og bakterier på dine brilleglas yder brilleglassene med ZEISS' særlige overfladebehandling naturligvis også fuld UV-beskyttelse imod solens skadelige UV-stråler - også i klare brilleglas. Med brilleglas fra ZEISS er du sikker på altid at få de nyeste teknologier i optikbranchen integreret i dine brilleglas i topkvalitet.