Kontaktlinser du ikke kan mærke

Det er nemt og praktisk at bruge endagslinser. Du skal blot sætte endagskontaktlinserne i om morgenen og derefter tage dem af efter brug - og så kassere dem. DAILIES TOTAL1™ er så behagelige, at du glemmer, du har dem på. Med næsten 100 procent vand i det yderste af overfladen, giver de beviseligt stor komfort. Faktisk opretholder kontaktlinserne en glat, silkeblød overflade – selv efter 16 timers brug – og 9 ud af 10 brugere oplever, at de ikke kan mærke, de har dem på.

Brug dem hver dag, eller bare når det passer dig

Besøg os i én af vores butikker til en synstest og en snak om, hvordan endagslinser kan hjælpe dig.

Nye linser hver dag - ingen rengøring

Bare tag et par friske kontaktlinser på, hver gang du har brug for det. Arbejd ved computeren, dyrk sport, eller prøv et brillefrit udseende – og tag så kontaktlinserne af, og kasser dem når du er færdig.

Få et gratis starterkit hos din optiker

Kom ind til din lokale Nyt Syn optiker og få et starterkit, så du kan prøve linserne - det er gratis og uden binding.

Mærk friheden

Når du tager på ferie eller ud i det fri, er det helt oplagt at bruge endagskontaktlinser. Endagslinser kan også være noget for dig. Kom ind til din lokale optiker og få en uforpligtende snak om linser eller book en gratis synstest allerede i dag!

Klart syn dagen lang - uden briller

Få en løsning der passer til din aktive livsstil, så du ikke længere skal lade dig begrænse af dit syn. Tag testen og find ud af om endagslinser er noget for dig.

Det siger vores kunder om DAILIES TOTAL1™:

★★★★★ - Charlotte fra Herning

★★★★★ - Charlotte fra Herning

De er bare mega gode. Nemme at bruge og de gør det det godt hele dagen, kan næsten glemme at tage dem af.

"De er bare mega gode"

Er linser noget for dig?

Er du i tvivl om, om kontaktlinser er noget for dig? Vi har lavet researchen for dig, så du kan få svar på alle dine spørgsmål her.

Få kontaktlinser på abonnement

Hvis du overvejer kontaktlinser, så bestil tid til en synstest og kontaktlinseudmåling. Her foretager optikeren en grundig undersøgelse af dine øjne, og du bliver instrueret i, hvordan du bruger kontaktlinser. Til sidst afprøver I sammen den linse, der passer bedst til dig.